Nieuws

ZorgICT

In de wereld van ZorgICT volgen de ontwikkelingen elkaar in recordtempo op. Voor iedereen  bepalen begrippen als E-health, EPD en zelf-management de gespreksonderwerpen van iedere dag. De toekomst van de zorg is en blijft ‘hot’. Wij houden u graag op de hoogte via links naar nieuwsberichten, artikelen en blogs uit de wereld van zorg en ict.
Overzicht lopende opdrachten
01
-
11
-
2023
In dit overzicht staan onze lopende opdrachten.
Programmamanagement HiX (Extern) Zuyderland MC
10
-
07
-
2023
Zuyderland Medisch Centrum is voornemens om in 2024/2025 de volledige HiX suite te implementeren. Zuyderland is een van de grootste niet-academische zorgorganisatie in Nederland. Een dergelijke operatie vraagt om een goede voorbereiding. Sinds juni 2023 is Peter Bos toegevoegd aan het team van Zuyderland dat leiding geeft aan deze voorbereidingen en dat vervolgens ook het implementatie-programma zal gaan leiden. HiX gaat in de Azure Cloud van Microsoft draaien en daarmee volgt Zuyderland de keuze van Gelre Ziekenhuizen. Peter was ook als programmamanager verantwoordelijk voor de implementatie van HiX bij Gelre Ziekenhuizen.

Overig nieuws

10
-
05
-
2023
Oogziekenhuis: Implementatie HiX6.3
Het voeren van het programmamanagement op de implementatie van HiX6.3
Lees verder
01
-
05
-
2023
Pantein Maasziekenhuis: Migratie HiX6.3
Het voeren van het projectmanagement op de migratie naar HiX6.3
Lees verder
01
-
05
-
2023
De Hoogstraat Revalidatie: Implementatie Nexus EPD-suite
Het voeren van het programmamanagement op de implementatie van de Nexus EPD-suite
Lees verder
01
-
04
-
2023
ZIZO: Programmamanagement Migratie HiX6.3
Het voeren van het programmamanagement op regionaal niveau van de migratie naar HiX6.3 voor Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse MC, Ikazia Ziekenhuis en CuraMare.
Lees verder
01
-
03
-
2023
UMCU: Projectmanagement Implementatie HiX6.3 SC
Het voeren van het projectmanagement op de implementatie van HiX6.3 SC
Lees verder
01
-
01
-
2023
Haga Ziekenhuis
Programmamanagement HiX 6.3
Lees verder
01
-
10
-
2022
Sigra Programma FAEXIT
Projectmanagement Faexit voor de regio's Amsterdam, Amstelland, Flevo en Gooi en Vechtstreek
Lees verder
01
-
05
-
2022
BovenIJ
Programmamanagement HiX 6.3
Lees verder
01
-
03
-
2022
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Programmamanagement Implementatie Nexus
Lees verder
01
-
03
-
2022
Gelre ziekenhuizen
Programmamanagement implementatie HiX 6.3
Lees verder
14
-
02
-
2022
Vacature projectleider
Ben jij een collegiale doorzetter met kennis van een elektronisch patiënten- of cliëntendossier, gege­vensuitwisseling of beeldmanagement? Wil je werken aan innovatieve en veranderkundige projecten in de zorg, waarin je als projectleider een verbindende rol speelt? Dan komen wij graag met je in con­tact!
Lees verder
15
-
11
-
2021
Lisanne Notenboom, nieuwe medewerker
Sinds november 2021 is Lisanne Notenboom werkzaam bij AusserhoferBos als juniorprojectleider. Met haar analytische blik, ervaring in verandermanagement en werkervaring in de gezondheidszorg is ze gemotiveerd om aan de slag te gaan bij AusserhoferBos. Ze kijkt er naar uit om zich in te zetten voor projecten op het snijvlak van zorg en ICT.
Lees verder
01
-
11
-
2021
Ben jij op zoek naar een leuke, inspirerende baan. Zo’n baan die geen energie kost, maar oplevert?
Lees dan zeker verder…… ‍ Werken bij AusserhoferBos ZorgICT houdt in dat je niet stil staat in je ontwikkeling, maar dat je je binnen een collegiale omgeving ontplooit tot een ervaren project-/verandermanager die in staat is daadwerkelijk opdrachtgeverswaarde te creëren met het team waar je leiding aan geeft. Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatieven, uiteraard binnen de kwaliteitsgrenzen die wij ons zelf hebben opgelegd. Een medewerker van AusserhoferBos Leidt, Verbindt en Inspireert collega’s, projectteams en opdrachtgevers! ‍ Wat wij van jou vragen is een instelling die past bij bovenstaand profiel én dat je kennis hebt van een of meer gebieden binnen het domein van de ZorgICT. Ervaring in projectmanagement is geen vereiste. Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact met ons op: Peter Bos, +31620963359 Gilbert Ausserhofer, +31651227561 ZorgICT@ausserhoferbos.nl
Lees verder
24
-
04
-
2021
Wie durft de stap te zetten_ van inhoudsdeskundige naar projectleider
Van Inhoudsdeskundige naar Projectleider EPDBij jij een collegiale doorzetter die alles weet van bijvoorbeeld (delen van) het EPD, gegevensuitwisse­lingen, beeldmanage­mentsystemen, cliëntendossiers, enz. en wil je de stap zetten van inhoud naar leidinggeven, dan komen we graag met je in contact. Spreekt dit jou aan, neem dan con­tact met ons op en we verkennen samen de moge­lijkheden.
Lees verder
30
-
04
-
2020
Ziekenhuis Bernhoven start reguliere zorg weer op
Nu de toestroom van Covid-19 (verdachte) patiënten af neemt pakt Bernhoven direct de opschaling van de reguliere zorg weer op. Geen eenvoudige opgave: Oververmoeide medewerkers en artsen, een emotioneel diep geraakte organisatie, schaarste aan materialen, nieuwe beleidsregels om veilige zorg te kunnen leveren, etc., etc.. AusserhoferBos levert het programmamanagement op dit bijzondere programma dat als doel heeft om snel maar verantwoord weer reguliere zorg te bieden, het eerste aan de patiënten die dat het hardst nodig hebben.
Lees verder

Morgen...


heb je meer grip op betere zorg !