Experts in verandermanagement

Op elk niveau van een ziekenhuis worden hoge eisen gesteld aan de kennis en kunde van de experts die veranderingsprocessen begeleiden. Onze specialisten zijn deskundig, integer en betrokken. Stuk voor stuk gedegen opgeleid en voorbereid om ZorgICT-projecten vakkundig te managen. Zowel op strategisch niveau als op praktisch vlak. Met toewijding om planningen, processen en implementatie van nieuwe systemen en producten conform afspraak te begeleiden tot het gewenste eindresultaat. De kwaliteiten en capaciteiten om te kunnen samenwerken, motiveren, aansturen, optimaliseren en inspireren zijn hierbij onontbeerlijke eigenschappen.

Dit is ons team

Gilbert Ausserhofer

(1964)
Verandermanager op een breed scala van ZorgICT-aspecten. Verbinder, bruggenbouwer, mens-mens en oplossingsgerichte manager. Geniet ervan om medewerkers te inspireren, verantwoordelijkheid te laten nemen en te laten groeien bij het realiseren van de veranderingen.

Peter Bos

(1957)
Programma- / Projectmanager met een doelgerichte instelling. Weet mensen te binden en resultaten te boeken in grote complexe organisaties. Teamspeler. Heeft ervaring in veranderingsmanagement. Expert op het vlak van effectief inzetten van IT-middelen in de Zorg.

Jan Koning

(1983)
Sinds 2008 werkzaam bij AusserhoferBos. Afgestudeerd in de Medische Informatiekunde bij de Universiteit van Amsterdam, waarmee de basis is gelegd om als bruggenbouwer tussen zorg en ICT de verbinding te leggen.

Onno Kooijman

(1984)

Sinds 2012 werkzaam bij AusserhoferBos Zorg-ICT. Als afgestudeerd biomedisch technoloog
gedreven in het samenbrengen van zorgverlener, ICT-er en management.

Martijn Hollemans

(1980)

Sinds 2015 werkzaam bij AusserhoferBos en afgestudeerd in de richting informatica. Met inmiddels 10 jaar ervaring in Zorg ICT projecten een pro-actieve resultaatgerichte projectmanager met oog voor het leggen van verbindingen.

Annelot Lubberink

(1993)

Werkzaam bij AusserhoferBos sinds begin 2019. Afgestudeerd in Change management in Healthcare aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sociale en praktische projectmanager die verbinding legt tussen een veranderende gezondheidszorg en ICT.

Lisanne Notenboom

(1995)

Afgestudeerd in International Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en sinds eind 2021 werkzaam bij AusserhoferBos. Heeft tijdens haar studie werkervaring opgedaan in ziekenhuizen en in de aansturing van projecten binnen de economische faculteit. Analytische projectmanager die efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan, maar tegelijkertijd veel waarde hecht aan de persoonlijke verbinding met de klant. Zet zich graag in voor de toekomst van de gezondheidszorg.

Amei van den Heuvel

(2000)

Sinds begin 2023 werkzaam bijAusserhoferBos en afgestudeerd in Health Care Management aan de ErasmusUniversiteit in Rotterdam. Gemotiveerd om met een frisse blik de verbindenderol in Zorg ICT veranderprocessen te spelen.

Aanvullende expertise

Wij vinden dat zo veel als mogelijk gebruik gemaakt moet worden van de kennis en kwaliteiten die aanwezig zijn in de organisatie van de opdrachtgever. Daarom kent AusserhoferBos ook geen consultancy afdeling. Het kan nodig zijn dat tijdelijk bijzondere expertise ingehuurd moet worden, dan wel dat een capaciteitsprobleem moet worden opgelost. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten en specialistische bedrijven die we in overleg met de opdrachtgever kunnen inschakelen om het probleem op te lossen.