Lopende opdrachten

Vacature projectleider

14/2/2022

Vacature projectleider Ausserhofer Bos

Ben jij een collegiale doorzetter met kennis van een elektronisch patiënten- of cliëntendossier, gege­vensuitwisseling of beeldmanagement? Wil je werken aan innovatieve en veranderkundige projecten in de zorg, waarin je als projectleider een verbindende rol speelt? Dan komen wij graag met je in con­tact!  

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen ziekenhuizen of GGZ-instellingen met selectie-, implementatie- of optima­lisatie projecten om zorgprocessen zo optimaal te ondersteunen. Als projectleider ben je in staat een project zelfstandig te leiden, waarin je verantwoordelijk bent voor de voortgang, het realiseren van besluitvorming en het opleveren van het gewenste resultaat. Dit doe je samen met een projectteam van zorgmedewerkers en deskundigen die je weet te inspireren, om gezamenlijk een mooi resultaat te behalen.

Wie ben jij?

Je denkt in processen, bent niet bang voor techniek of ICT en inhoudelijk snap je hoe de zorg in elkaar zit. Je bent een verbinder en kunt goed samenwerken en succesvol leidinggeven. Waarde toe­voegingaan de zorg en opdrachtgeverswaarde zijn je drijfveren om de projecten op het snijvlak van Zorg en ICT te managen. Je levert kwaliteit doordat je adequaat, klantgericht, betrouwbaar en des­kundig bent. Veranderen is altijd spannend, maar jij maakt het voor de organisatie inzichtelijk, vertrouwd en daardoor veilig.

-        Je hebt circa 3-5 jaar ervaring in de rol van projectleider of adviseur binnen digitalisering van de gezondheidszorg;

-        Je hebt kennis van informatiemanagement en informatievoorziening in de zorg (met name EPD of ECD).

Waarom Ausserhofer Bos?

Werken bij Ausserhofer Bos betekent onderdeel zijn van een hecht team van goede veranderprofessi­onals die als geen ander weten hoe we complexe vraagstukken moeten aanpakken. Al meer dan 20 jaar leiden we Zorg-ICT projecten met een persoonlijke aanpak en met onze eigen identiteit, door te verbinden, leiden en inspireren. We werken gezamenlijk aan het verbeteren van de zorg en aan het realiseren van verdere groei en succes van AusserhoferBos. Dit doen we in een prettige en open werksfeer, waarin nieuwsgierigheid een belangrijke gedeelde competentie is.

-        Je krijgt een zelfstandige rol in opdrachten en projecten, dit kan met collega’s van AusserhoferBos maar ook individueel bij een klant zijn;

-        Een uitdagende baan met persoonlijke aandacht om je te blijven ontwikkelen tot een pro­jectleider met impact;

-        Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatieven;

-        Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

-        Een informele sfeer en fijne collega’s, op vrijdagen hebben we regelmatig (digitale) AB Ses­sies waar ruimte is voor kennisdeling, de ontwikkeling van AusserhoferBos en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel.

Contact

Spreekt bovenstaande je aan en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Hanneke Wind, +31640322566 of via hanneke.wind@ausserhoferbos.nl.