Nieuws ZorgICT

Ervaren applicatiebeheerders HiX (FT), standplaats Willemstad CURAÇAO

19/12/2017

Hospital Nobo Otrobanda (HNO) is de werknaam van het nieuwe algemene ziekenhuis op Curaçao . Met dit moderne ziekenhuis met state-of-the-art apparatuur en dito informatiesystemen, wil de overheid de gezondheidszorg op Curaçao naar een hoger plan tillen. Het wordt een duurzaam operationeel ziekenhuis met een Healing Environment dat in de toekomst aanpasbaar en uitbreidbaar is. Het ziekenhuis opent in het voorjaar van 2019 haar deuren.

In 2018, ter voorbereiding op de opening van het ziekenhuis wordt de IT-functie van het nieuwe ziekenhuis ingericht en worden de nieuwe informatie systemen geïmplementeerd. Het beheer van de informatiesystemen wordt na de implementatie belegd bij de afdeling ICT.

Voor de ondersteuning van de processen in het primaire proces implementeert HNO de volledige suite van het HiX EPD van Chipsoft, waarbij gebruik gemaakt wordt van de standaard content van HiX. Ter versterking van het team applicatiebeheer zijn we op zoek nar meerdere ervaren functioneel beheerders HiX. Belangstelling? klik hier voor de volledige vacaturetekst en reageer snel!