Lopende opdrachten

AusserhoferBos ZorgICT breidt uit met 2 ervaren ICT managers uit het veld.

8/3/2020

Met de komst van Maarten Winkelman en Theo Jacobs breidt AusserhoferBos haar diensten portfolio verder uit. Naast project- en programmamanagement leveren we nu ook diensten op het vlak van ICT Advies, Informatiebeleid, Interim-management en Coaching.

Maarten Winkelman is een ervaren ICT-er in de Zorg met een bewezen geschiedenis van werken in de ziekenhuis- en gezondheidszorgsector, met name in managementfuncties. Bekwaam in het brede werkveld van gezondheidszorginformatietechnologie. Sterke, pragmatische en mensgerichte professional in informatietechnologie. Wordt enthousiast van innovaties in de gezondheidszorg. Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in MBA-Healthcare.

Theo Jacobs is een Project-/Interim-manager met een resultaatgerichte instelling. Gaat graag naar huis met het gevoel dat een (zorg)-procesweer flink verbetert hebben. Door zijn jarenlange ervaring in ziekenhuizen en andere zorginstellingen kom hij snel tot de kern en met oplossingen.

Wilt u meer weten over de nieuwe diensten van AusserhoferBos, neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar zorgict@ausserhoferbos.nl of bel naar nummer: +31 85 06 54 195.