Dossier ZorgICT

AusserhoferBos blikt terug op 2022

5/1/2023

We zetten een aantal hoogtepunten van AusserhoferBos in 2022 op een rijtje & what's next in 2023?

Mooie projecten

In 2022 heeft AusserhoferBos een aantal mooie projecten mogen realiseren en opdrachtgevers kunnen helpen bij verandervraagstukken.

Zo is het Antoni van Leeuwenhoek gestart met het versturen van digitale recepten en daarnaast ook als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland volledig faxloos. Hanneke heeft hier als projectleider een rol in gehad wat een vervolg heeft gekregen als regionaal projectleider bij Sigra voor het Faexit programma. Annelot heeft mooi resultaat behaald met de dialyse klinieken door de eerste audit voor module 1 van VIPP5 te hebben behaald. Ondertussen hebben Gilbert, Martijn en Lisanne de kaders binnen de Gelderse Vallei gezet om komend jaar het Nexus EPD te implementeren.

De laatste maanden van 2022 was het ene Go-Live feestje na het ander. BovenIJ, Gelre en Rivas hebben in de laatste maanden van 2022 de migratie of implementatie van HiX 6.3 gerealiseerd waarbij Jan, Peter en Onno namens AusserhoferBos het programmamanagement in handen hadden. Drie succesvolle livegangen waar wij met trots op terugkijken!

AusserhoferBos

Één van onze kernwaarden is Inspireren, dit doen we niet alleen bij de klant maar vinden we ook binnen ons eigen team erg belangrijk. Dit jaar hebben we meerdere AB-sessies gehad, die in het teken staan van kennisdelen en steevast eindigen met een gezellige vrijmibo. Het hoogtepunt van het jaar was toch wel de AB Goes Away waarbij we met het team een paar dagen in een Chateau in Noord-Frankrijk hebben verbleven. Een moment om met elkaar even stil te staan bij de identiteit van het bedrijf en de volgende stappen voor AusserhoferBos te bespreken. Maar ook tijd om met elkaar herinneringen te maken tijdens een wijnproeverij, elektrische scooterrit en golfclinic. Op naar nog meer mooie momenten met het team in 2023!

What’s next?

We kijken ernaar uit om ook in 2023,als partner in projectmanagement, zorgorganisaties te helpen bij het aanpakken van projecten en verandervraagstukken!

Daarnaast is 2023 ook een feestelijk jaar voor AusserhoferBos als bedrijf, dus hou de socials en website vooral in de gaten..