Dossier ZorgICT

20 jaar AusserhoferBos. Dat moet gevierd worden!

22/11/2023

AusserhoferBos bestaat deze maand 20 jaar!

In november 2003 richtten Gilbert Ausserhofer en Peter Bos samen de ABC-groep op. Zes jaar geleden veranderden we de bedrijfsnaam in AusserhoferBos ZorgICT. Deze naamsverandering was het gevolg van het onder woorden brengen van wie we als bedrijf zijn, waar we voor staan en wat onze aanpak is: een Partner in Projectmanagement met als identiteit: leiden, verbinden en inspireren binnen het domein van de ZorgICT.

In de afgelopen 20 jaar hebben we vele mooie ZorgICT opdrachten mogen uitvoeren en is ons  team gestaag gegroeid naar 10 uitstekende project- en programmamanagers. Al onze medewerkers zijn als junior bij ons gestart en intern opgeleid in onze aanpak, waarden en normen. Door deze groeistrategie kunnen we steeds instaan voor het hoge niveau waarop wij onze diensten leveren en de opdrachten uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

Wij danken alle opdrachtgevers die in de afgelopen 20 jaar ons het vertrouwen hebben gegeven en we kijken met trots en een positieve blik naar de toekomst.

…En, als je jarig bent, moet je trakteren: vandaar dat we bij al onze opdrachtgevers maar ook alle andere IC(M)T-afdelingen van ziekenhuizen wat lekkers laten bezorgen.

Als u benieuwd bent naar onze aanpak, expertise of gewoon eens kennis wilt maken, stuur dan een berichtje naar zorgict@ausserhoferbos.nl of neem een kijkje op www.ausserhoferbos.nl