Meer rendement uit ICT

Zo verhoogt u het rendement uit ICT

De internetontwikkelingen en toepassingen van ICT zorgen voor een toenemende complexiteit voor het vernieuwen
en onderhouden van de ICT voorzieningen van Zorginstellingen. Naast het gebruik van de traditionele ICT applicaties op vaste werkplekken zijn zaken als E-Health, portalen, medische apps, wearables met medische toepassingen, Bring Your Own
Device (BYOD), Sillo (secure Whatsapp), die het invoeren van zorginnovaties versnellen.
Gelijktijdig ontwikkelen concepten als cloud computing en voorzieningen in combinatie met pay-per-use en security modellen zich razendsnel tot acceptabele alternatieve nutsvoorzieningen voor de zorg.

ICT als strategische bondgenoot voor betaalbare zorg

Deze trends en ontwikkelingen stellen vernieuwde eisen aan de ICT-functies en afdelingen van zorginstellingen. Het tijdig signaleren en inspelen op deze ontwikkelingen verhogen het rendement op uw ICT. Een duidelijke programmering van de noodzakelijke ICT-vernieuwing of toepassingen is hierbij essentieel om als ICT in de regie te blijven en deze veranderingen ook gecontroleerd te kunnen doorvoeren in de bestaande ICT-inrichting. 

Afspraak op meer informatie

Wilt u meer weten over een strategische ICT-meerjarenprogrammering of welke mogelijkheden er zijn om meer rendement te halen uit uw ICT en de wijze waarop AusserhoferBos u hierbij van dienst kan zijn?

Bel of mail om een afspraak te maken voor meer tekst en uitleg voor uw organisatie.

Morgen...
haalt u meer rendement uit ICT.