Dossier ZorgICT

Shift2achieve blikt terug op succesvol event in de Cruquius

31/10/2017

Op 31 oktober 2017 was het dan zover. De succesvolle lancering van de nieuwe online vergaderapplicatie Shift2achieve ging van start.

Shift2achieve maakt efficiënt vergaderen makkelijk door het duidelijke en overzichtelijke dashboard. Daarnaast ben je als bedrijf goed op weg als je de volgende stap wilt zetten naar papierloos vergaderen.

In de inspirerende sessies gaf Stephan Bosman, directeur van Need State One een frisse kijk op de manier waarop het menselijk brein werkt. Hoe je zorgt dat je energie en inspiratie op de werkplek krijgt en behoudt en hoe je medewerkers motiveert.

Managing Partner Gilbert Ausserhofer gaf een diepgaande sessie over hoe je je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tilt. Hoe je verandert van chaos naar orde, door een betere structuur aan te brengen in je processen en te sturen resultaat en het vieren van behaalde successen.

Shift2achieve is ontstaan in de dagelijkse praktijk van AusserhoferBos. Deze methode heeft zich laten vangen in de Shift2achieve vergadertool. Grondlegger van Shift2achieve, Peter Bos gaf een inkijkje in de applicatie zelf, hoe deze werkt en hoe je een voorwaartse beweging houdt in vergaderingen. Zodat je niet verzand in oeverloze discussies en succesvol de eindstreep kan halen. Deze sessie werd actief afgesloten door een interactieve sessie door Gilbert Ausserhofer met een andere kijk op samenwerken.

De dag is afgesloten met een gezellige netwerkborrel en een rondleiding door het Museum De Cruqius en haar historie.