Dossier ZorgICT

Afgestudeerd en dan? Waarom ik voor Ausserhofer Bos ZorgICT kies!

24/4/2019

Annelot Lubberink maakt vanaf 1 april onderdeel uit van ons team. Waarom koos zij voor Ausserhofer Bos ZorgICT? Hieronder volgt het antwoord op deze vraag.

In januari 2019 heb ik na hard werken mijn MSC BA Change Management met daarbij een specialisatie in Healthcare Management mogen ontvangen vertelt Annelot. Toen kwam echter de vraag: hoe ga ik een baan zoeken? De keuze voor de sector gezondheidszorg was al snel gemaakt aangezien deze complexe en sociale sector aan zware verandering onderhevig is. Een veranderende wereld waarbij weerstand, onzekerheid, kansen en innovatie in meer of mindere mate aanwezig zijn, intrigeert mij. Ik heb tijdens werkervaringen en stages ervaren dat ICT vaak een rol speelt in deze veranderende wereld van de gezondheidszorg. ICT, specifiek het Elektronische Patiënten Dossier, en haar invloed op de zorgverlening was daarom ook het onderwerp van mijn afstudeerscriptie. Deze interesse in zorgverlening en ICT bleek gelukkig door meer mensen en bedrijven gedeeld te worden. Zo ook door Ausserhofer Bos ZorgICT

De keuze voor Ausserhofer Bos ZorgICT was snel gemaakt. De duidelijke visie omtrent ICT-veranderingen in de zorg, de concrete projectaanpak en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling spreken mij enorm aan. Daarnaast zorgt het professionele en gezellige team ervoor dat ik mij erg welkom en ondersteund voel. De komende maanden staan in het teken van mijzelf ontwikkelen en projecten ondersteunen om uiteindelijk zelf projecten te gaan leiden.

Ik heb er zin in,

Groet Annelot